The QuarterMaster Store

The QuarterMaster Store is een bedrijf gespecialiseerd in verkoop en aankoop van militaire verzamelobjecten van 1800 tot 1945. Ons bedrijf bestaat sind 1982 en we zijn sinds 1996 gevestigd aan het Flessingsterrein 33 te Oude Pekela. 

Wij bieden u een brede sortering aan originele objecten, voornamelijk uit de periode 1933-1945. De originaliteit van onze objecten is gegarandeerd (tenzij anders aangegeven). Daarom bieden wij u ook een ‘niet goed, geld terug' regeling. U kunt een object binnen 30 dagen aan ons retourneren. Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie hierover.

Wij reizen continu door Europa en verder op zoek naar kwalitatief mooie originele items, kijk regelmatig op onze website voor nieuwe updates. Wij zijn ook geïnteresseerd in Aankoop of Ruil, dit mogen enkele items, nalatenschappen of een hele verzameling zijn. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

The QuarterMaster Store heeft geen binding met het Nationaal Socialisme en de ideologie van het Derde Rijk.  

The QuarterMaster Store heeft geen politieke en/of andere motieven, en wil vanuit historisch oogpunt militaria beschikbaar stellen aan musea en verzamelaars.